Terimakasih kepada penderma budiman ... [Kadayan Universe Forum]

Sunday, June 1, 2008
Author kaawai Category ,

FireBoard Kadayan Universe Community Hall: Kedai Kopi General Discussion

TOPIC: Terimakasih kepada penderma budiman ...
kaawai (Admin)


Terimakasih kepada penderma budiman ... 6/1/08
Kadayanuniverse.com mengucapkan terimakasih kepada penderma budiman yang enggan dikenali.

Beliau bermurah hati menawarkan diri untuk mengganti pembayaran router kadayanuniverse.com yang rosak hari tu.

Agak terharu dengan kemurahan hati beliau, dan membuatkan kami terus berazam untuk memperbaiki kualiti prasarana dan isi kandungan web ini di masa hadapan.

Web kita cukup bersedia untuk menampung heavy traffics sekarang ini.

Dengan artikel berikut disiarkan di Malaysia Today hari ini 02 Jun 2006
Tun Mahathir 'Penternak Katak'

web traffic congestion [keadaan Jammed] seperti kali pertama dulu dapat dielakkan.

Terima kasih atas sokongan anda semua

kaawai tanah


Last Edit: 2008/06/02 21:35 By kaawai.

Kula

Re:Terimakasih kepada penderma budiman ... 6/2/08
kaawai wrote:

QUOTE:
Kadayanuniverse.com mengucapkan terimakasih kepada penderma budiman yang enggan dikenali.

Beliau bermurah hati menawarkan diri untuk mengganti pembayaran router kadayanuniverse.com yang rosak hari tu.


Liau kaawai,

mun ada keperluan tu padah-padahkan saja deh. Ada emelku tu kamu tauh.

Ikhlas liau, bukan jua aambung lah, tapi mun setakat dua tiga puluh tu padahkan saja nombo account kamu, aku masukkan.

Atu saja jua kan panulungku kan kadayanuniverse. Aku ani nulis inda pandai. mbuat server pun apa lagi tah, jadi nyokong kamu atu tah yang paling baik bagi wang macam aku ni.

Daii dua bulan lapas, kadayanuniverse.com ni aku set jadi default homepage setiap kali masuk ke internet.

kula kawla

0 comments:

Post a Comment