Tak dapat bukak kadayanuniverse.com laa...[Kadayan Universe Forum]

Tuesday, April 1, 2008
Author kaawai Category ,

FireBoard Kadayan Universe Community Hall: Kedai Kopi General Discussion


TOPIC: Tak dapat bukak kadayanuniverse.com laa...

kaawai (Admin)


Tak dapat bukak kadayanuniverse.com laa... 4/1/2008
tak dapat bukaklah...........

Subject: Malaysia's 12th General Election 2008!

Malaysian will cast their vote for new leaders tomorrow 8th Mar 2008.
Choose [vote] wisely!

Cheers,

kaawai (Admin)

Re:Tak dapat bukak kadayanuniverse.com laa... 4/1/2008
Alexson wrote:

QUOTE:
tak dapat bukaklah...........


sdr,
kadang-kadang memang cam tu, pasal heavy traffic sekarang ni, mungkin ramai para pembaca nak tahu perkembangan terkini dunia politik tanahair.

Jika saudara menghadapi masalah untuk melayari laman web kadayanuniverse.com, sila ikuti langkah berikut:

1. Tunggu dalam 10 - 15 min macam tu baru surf lagi.
2. Kalau lepas 10 min pun tak dapat, refresh browser anda. Caranya, tekan / klik butang refresh yang ada di browser anda.
3. kalau masih tak dapat (tapi jarang la), clear browsing history, cache ...

Terimakasih kerana terus menyokong kadayanuniverse.com. Mengikut statistik terkini, pengunjung setia kadayanuniverse.com sekarang bertambah 10 kali ganda dari tahun 2007. kami akan menyiarkannya nanti.

0 comments:

Post a Comment