Strange Problem With ShoutIT Shout Box [Kadayan Universe Forum]

Sunday, February 10, 2008
Author kaawai Category ,

Kadayan Universe Community Hall: Kedai Kopi General Discussion

TOPIC: Strange Problem With ShoutIT Shout Box

kaawai (Admin)

Strange Problem With ShoutIT Shout Box 2/15/08
Ngapa yah, kami sadang mahunjaa aapa masalahnya. Tiba-tiba semua mesej yang ada di shout box tu hilang tia.... adeh adeh, sayang tu. Backup data ada, nanti cek dulu ok....


kaawai (Admin)

Re:Strange Problem With ShoutIT Shout Box 2/15/08
Yah, sudah kami dapat jawapannya ngapa mesej cbox tu hilang samuha.

Mula mula pike kami giin umpun kaaja, pasal andang ia yang monitor tu, inda jua salah naha.

Tapi ia ta delete abis ....

Pasal settingnya kana buat sampai 300 maksimum mesej nganya.

Lapas 300 abis cbox tu samuha jadi kosong balik.

Inda dapat diubah lah tu ....
inda ku ta ungkayah kan ngubah phpnya aii ani ani, gagau ku nolong ngedit tulisan kanak2 jajal di kadayanuniverse.com. Lihat saja tah artikel yang ada, di edit-edit pun inda jua lawa, atu tah nganya kapandaian ku --- pasal macam atu sudah jadinya.

Tapi jaan susah, sudah ku setkan maksimumnya sampai 10,000. batah jua makai tu mangkali.

Paadian2 kita ni lagi, sanang badudun ka sana nganya. Mangkali leceh bah login-login ani.

Mau jua kan ku ubah supaya forum tu inda payah masuk register mun kan mam pos, tapi sahai atu, abis forum kita kana sarang oleh spam bots.

Bah, taus kan tah, mun ada artikel kamu, humban2 akan tia aah kami


giinbuagas (User)

Re:Strange Problem With ShoutIT Shout Box 2/15/08
maluus akan bos, ku lihat kau set sajuta tu bukan saatus ibu hahaha


wajid (Admin)

Re:Strange Problem With ShoutIT Shout Box 3/1/08
There is another thread [From Cbox] discussing this matter called "[From Cbox] Mesej Cbox Hilang"

0 comments:

Post a Comment